אירוע להוביל בטכנולוגיה 2016
Wednesday, April 13, 2016
אירוע להוביל בטכנולוגיה 2016"שבעים אחוז מהגברים שמתראיינים שואלים אם השכר נתון למו"מ, את מספר הנשים ששואלות אפשר לספור על יד אחת", סיפרה מקסין פסברג, מנכ"ל אינטל ישראל וסגנית נשיא אינטל העולמית, בפאנל ייחודי שהתקיים בטכניון תחת הכותרת: "יוזמות" לנשים מובילות בטכנולוגיה.

בפאנל, בהנחייתה של עינב גלילי, השתתפו מקסין פסברג, מנכ"לית אינטל ישראל וסגנית נשיא אינטל העולמית, נשיאת אוניברסיטת בן גוריון פרופ' רבקה כרמי, פרופ' יונינה אלדר מהפקולטה להנדסת חשמל בטכניון, רונה שגב שותפה ומנהלת ב-TLV Partners ואיריס שור מנכ"לית ORIBI. בתוך הצחוק וההומור דיברו חברות הפאנל בגילוי לב על האתגרים הרבים הניצבים בדרכן של נשים לצמרת הטכנולוגית.

הפאנל התקיים במסגרת האירוע השנתי "להוביל בטכנולוגיה" - להרחבת הידע והפתיחות לקידום מנהיגות נשית בטכנולוגיה. האירוע, שהתקיים זו השנה השנייה, נפתח בהענקת מלגות על-ידי החברות אינטל ו-EMC לסטודנטיות מצטיינות ובדו-שיח "נשיאים על הקצה" בין פרופ' פרץ לביא נשיא הטכניון לפרופ' רבקה כרמי, נשיאת אוניברסיטת בן-גוריון, בהנחייתה של גלילי. שני הנשיאים, המכירים זה את זו עוד מימי התיכון, דנו באקדמיה, בפריפריה, במגדר ובשאלה מיהו הסטודנט בעל פוטנציאל ההצלחה הגבוה ביותר. [בחזרה לאינדקס החדשות]