דלג לתוכן (מקש קיצור 's')
Logo of Technion
Logo of CS Department
מידע כללי

תלמידי מדעי המחשב זכו במקום מכובדים בתחרות 2021 CG:SHOP
יום שלישי, 16 מרץ, 2021
CS Students Win honorable places in CG:SHOP 2021 Contest ברכות לתלמידי הפקולטה למדעי המחשב גיל בן-שחר (מנחה הפרוייקט), יונתן סומר, יהונתן יוסף, תומר כהן, ומתן ממיסטבלוב, שהגיעו למקום מכובדים בתחרות לפתרון בעיות NP-Complete בכנס SoCG’21 – הכנס המוביל בעולם בגיאומטריה חישובית. השנה, כללה התחרות שתי קטגוריות, ובכל אחת שני מסלולים: מסלול כללי ומסלול לקבוצות סטודנטים אשר לא כוללות חברי סגל. הקבוצה של יונתן ויהונתן הגיעה למקומות הרביעי והשביעי בשתי הקטגוריות (שני ורביעי בקרב קבוצות הסטודנטים), והקבוצה של תומר ומתן הגיעה למקומות השמיני והחמישי (שישי ושני בקרב קבוצות הסטודנטים). בתחרות השתתפו 30 קבוצות.

הפרוייקט בוצע בקבוצת המחקר של פרופסור גיל ברקת. מטרת התחרות היתה לפתור ביעילות רבה ככל האפשר אוסף ענק של instances (מקטנים ועד עצומים) של בעייה הידועה כבעיית NP-Complete. השנה עסקה התחרות בבעייה הבאה: בהינתן אוסף של רובוטים בסריג ריבועי ונקודות יעד עבור כל אחד מהרובוטים, יש לחשב מסלולים עבור הרובוטים תוך התחשבות ברובוטים האחרים ובמכשולים קבועים הנמצאים בסריג.

כל הכבוד לגיל, יונתן, יהונתן, תומר, מתן, וגיל!
[בחזרה לאינדקס החדשות]