הייתי רוצה לראות בארמניה אוניברסיטה כמו זו שלכם

I'd like to see a university like yours in Armeniaהטכניון
28 בינואר, 2020

נשיא ארמניה הגיע לישראל, בהזמנת נשיא המדינה ראובן ריבלין, לכבוד פורום השואה הבינלאומי לציון יום השנה ה-75 לשחרור מחנה ההשמדה אושוויץ-בירקנאו ויום הזיכרון הבינלאומי לקורבנות השואה. בביקורו בטכניון נלוו לנשיא נציגי משרד החוץ ובראשם שגריר ישראל בארמניה אלי בלוטסרובסקי. ... "הבינה המלאכותית תשנה את חיינו בכל היבט אפשרי – גנומיקה, בריאות, תעשייה, פוליטיקה, תעסוקה ועוד. עלינו לזכור תמיד את הערכים האנושיים הבסיסיים שהם הדברים החשובים באמת: האהבה, הכבוד והיושר. אם נאבד אותם נישאר עם בינה מלאכותית, ללא בינה טבעית, וחיינו יהיו גיהנום."

בנוסף, נפגש הנשיא הארמני עם סטודנטים ועובדי טכניון [ועם ארם מובסיסיאן, מהנדס המרכז והמעבדה למערכות נבונות - CIS ו-ISL במדעי המחשב, יליד ארמניה, שאף יזם את המפגש עם עובדי הטכניון] שעלו מארמניה, אשר קיבלו אותו בהתרגשות רבה.

כתבה מלאה

בחזרה לאינדקס החדשות יום רביעי, ינואר 29, 2020