תחרות התכנות במדעי המחשב, תשע"ו 2015-16
Wednesday, June 29, 2016
ביום ראשון, 26 ביוני 2016, התקיימה בפקולטה למדעי המחשב תחרות התכנות השנתית המסורתית, הנערכת בפעם ה-11 ברציפות, בחסות גוגל.

בתחרות השתתפו 16 צוותים ובהם 3 צוותים של תלמידי תיכון מצטיינים, אחד מהם "עשה לנו בית-ספר" וניצח בתחרות הצמודה אשר הוכרעה ב"שובר שוויון" בין שני המקומות הראשונים.

להלן הדירוג הסופי (ראו להלן לוח התוצאות הסופיות) של הצוותים המשתתפים (מקום ראשון עד שלישי פתרו 4 בעיות ומקום רביעי-חמישי פתרו 3 בעיות):
מקום ראשון לתלמידי התיכון: לירן מרקין, ליאור פורת, נועם תא שמע
מקום שני (ומקום ראשון) לתלמידי מדעי המחשב: אלי גבריל, רמי גולדברג, אביב לייזנר
מקום שלישי: עומר דניאל, אבירם מגן, איתי צוקר
מקום רביעי: וסילי ויטצ'בסקי, רואי מזור, אסף פולקובסקי
מקום חמישי: עמית אוחיון, ירדן לב ושרון קונינין
משתתפי התחרות הם בוגרי הסדנה לתכנות תחרותי בהדרכת נופר כרמלי ועדן סייג, מארגנה והאחראי האקדמי הוא פרופ' גיל ברקת. הצוות הזוכה במקום הראשון ייצג את הפקולטה והטכניון בתחרות התכנות היוקרתית ACM/ICPC אשר תתקיים בפורטו, פורטוגל, בנובמבר 2016

תודה לכל המשתתפים ולחברת גוגל התומכת וברכות לזוכים ואיחולי הצלחה בפורטוגל![בחזרה לאינדקס החדשות]