ד"ר שרה קרן הצטרפה לפקולטה למדעי המחשב
Sunday, October 10, 2021
ברכות לד"ר שרה קרן אשר הצטרפה לפקולטה למדעי המחשב בטכניון. תחומי המחקר העיקריים שלה הם בינה מלאכותית בדגש על עיצוב יעיל של מערכות AI מרובות סוכנים ומערכות מרובות רובוטים.

שרה סיימה תואר שני ושלישי בהנדסת ניהול מידע בטכניון, בהנחיית פרופ' אביגדור גל ופרופ' ארז כרפס, והשתלמה כפוסט-דוקטורנטית בבית הספר להנדסה ומדע יישומי באוניברסיטת הרווארד, בהנחיית פרופ' ברברה גרוס ופרופ' דייויד פרקס. את שנתה השלישית בהרווארד השלימה במסגרת מינוי משותף עם בית הספר להנדסה ומדעי המחשב באוניברסיטה העברית, שם עבדה בהנחיית פרופ' ג'ף רוזנשיין.

המחקר של שרה מתמקד בבניית מערך כלים תיאורטיים ויישומיים שתומכים ומעודדים שיתופי פעולה בין סוכני AI אוטונומיים ורובוטים, וכן בין סוכני AI ובני אדם. זאת, תוך שימוש בכלים מגוונים הכוללים תכנון אוטומטי והיסק מבוסס מודל, למידה ממשוב (reinforcement learning) במערכות מרובות סוכנים ותכנון היררכי של רובוטים.

ברוכה הבאה ובהצלחה לשרה![בחזרה לאינדקס החדשות]