זוכי מלגות ותעודות הצטיינות ג'ייקובס-גוטווירט
Sunday, January 24, 2021
זוכי מלגות ותעודות הצטיינות גהפקולטה למדעי המחשב מברכת את תלמידיה זוכי מלגות ותעודות הצטיינות ג'ייקובס-גוטווירט:

תלמידת תואר שלישי גלי שפי, בהנחיית פרופ' ארז פטרנק, זוכת מלגת ג'ייקובס-גוטווירט על מחקרה בשיפור יעילות והבטחת נכונות של אלגוריתמים מקביליים.

תלמיד תואר שלישי אריאל קוליק, בהנחיית פרופ' הדס שכנאי, זוכה מלגת ג'ייקובס-גוטווירט על מחקרו באלגוריתמי קירוב פרמטרים ואלגוריתמי קירוב זמן פולינומיים לבעיות מקסימום תת-מודולריות.

תלמיד תואר שלישי אוריאל זינגר, בהנחיית פרופ' קירה רדינסקי, זוכה תעודת הצטיינות ע"ש ג'ייקובס-גוטווירט על מחקרו בעולמות הלמידה העמוקה על גבי גרפים משתנים בזמן למטרת למידת ייצוג חכם ושוויוני עם שקיפות מלאה.

תלמיד תואר שני דין לייטרסדורף, בהנחיית פרופ' קרן צנזור-הלל, זוכה תעודת הצטיינות ע"ש ג'ייקובס-גוטווירט על מחקרו באלגוריתמים מבוזרים לכפל מטריצות דלילות, ושימושם בפתרון בעיות בגרפים.

ברכות לכולם והצלחה במחקר! [בחזרה לאינדקס החדשות]